Vacatures

Een nóg aantrekkelijker Hillegom, Lisse en Teylingen. Daar werken wij iedere dag aan. Onze dorpen zijn groot genoeg voor uitdagende vraagstukken. En klein genoeg om als medewerker écht het verschil te kunnen maken. Wij werken intensief samen met inwoners, ondernemers, verenigingen, bestuurders én collega’s. Met elkaar vinden we de beste oplossingen. Bekijk hieronder onze vacatures.

Beleidsmedewerker Afval & Reiniging
36 uur
Sassenheim
Word jij niet moe te vertellen dat afvalverwerking toch echt veel meer inhoudt dan het ophalen van vuilnis? En ben jij dagelijks bezig met de vraag hoe we iets nieuws kunnen maken uit wat we met z’n allen weggooien? Dan is deze functie va...
Webredacteur
24
Lisse

Maak en analyseer jij content als geen ander? Spreekt het je aan om met dat talent mee te bouwen aan onze communicatieve kracht? Dan is de functie van webredacteur echt iets voor jou!

Strategisch beleidsadviseur Financiën
36 uur
Hillegom

Ben jij op zoek naar een baan met maatschappelijke impact? En maak jij complexe puzzels ook graag zo simpel mogelijk? Dan is de functie van strategisch beleidsadviseur financiën echt iets voor jou!
 

Stages
4-36 uur
H, L en T
Ook als stagiair maak je verschil bij HLTsamen. Als kleine organisatie zijn we best dynamisch. Al zeggen we het zelf. Je denkt mee over diverse interessante onderwerpen. Je werkt samen met collega’s uit verschillende vakgebieden....
Ga naar het begin