Vacatures

Een nóg aantrekkelijker Hillegom, Lisse en Teylingen. Daar werken wij iedere dag aan. Onze dorpen zijn groot genoeg voor uitdagende vraagstukken. En klein genoeg om als medewerker écht het verschil te kunnen maken. Wij werken intensief samen met inwoners, ondernemers, verenigingen, bestuurders én collega’s. Met elkaar vinden we de beste oplossingen. Bekijk hieronder onze vacatures.

Domeinadviseur Financiën
32-36 uur
Hillegom

Wie is toch die bevlogen financiële virtuoos met wie het management van ons domein zo wegloopt? En met wie onze wethouder kan lezen en schrijven? Ben jij dat?! 

Projectleider
36 uur
Voorhout

Ben jij een energieke, ondernemende en inspirerende leider en past het ontwikkelen van projecten in co-creatie jou als een op maat gemaakte jas? Dan ben je bij ons op je plek!
 

Adviseur Financiën en P&C
36 uur
Hillegom
Ben jij als geen ander in staat trends en ontwikkelingen te vertalen in beleidsadviezen die relevant zijn voor de praktijk van je klanten? Draai je je hand er niet voor om financiële nota’s, begrotingen, jaarrekeningen of een paragraaf o...
Senior beleidsmedewerker Maatschappelijke Ontwikkeling Jeugd
32 uur
Lisse

Vind jij het belangrijk dat onze jeugd gezond en veilig opgroeit en wil je daaraan bijdragen? Loop je warm voor vraagstukken op het gebied van preventief jeugdbeleid en jeugdhulp? Kom dan bij ons werken! 

Managementassistent
20 uur
Hillegom

Werk je graag in een team, heeft Outlook geen geheimen voor jou en heb je het regelen goed in de vingers? Kom bij het team Bestuurs- en Managementondersteuning als Managementassistent voor een tijdelijke klus.

Beleidsmedewerker I&A
36
Lisse
Ben jij altijd op zoek naar mooie en pittige I&A-vraagstukken? Heb je een neus voor trends en ontwikkelingen die kansrijk voor ons zijn? Ga je voor een uitstekende ondersteuning van onze gebruikers? Spreek je de taal van onze techneuten...
Datalab: verschillende rollen beschikbaar
32, 12 en 18 uur
Lisse

Vind jij data gedreven werken en werken met state of the art technologie te gek? Krijg je energie van het helpen opzetten van een datalab? Kijk dan snel of één of meerdere van onderstaande rollen jou op het lijf geschreven zijn!

Stagiair Beeld en Social Content
32 uur
Lisse

Krijg jij energie van het vertellen van mooie verhalen in beeld en tekst? Dan is hebben wij de perfecte stage voor jou!

Stages
4-36 uur
H, L en T
Ook als stagiair maak je verschil bij HLTsamen. Als kleine organisatie zijn we best dynamisch. Al zeggen we het zelf. Je denkt mee over diverse interessante onderwerpen. Je werkt samen met collega’s uit verschillende vakgebieden....
Ga naar het begin