Vacatures

Een nóg aantrekkelijker Hillegom, Lisse en Teylingen. Daar werken wij iedere dag aan. Onze dorpen zijn groot genoeg voor uitdagende vraagstukken. En klein genoeg om als medewerker écht het verschil te kunnen maken. Wij werken intensief samen met inwoners, ondernemers, verenigingen, bestuurders én collega’s. Met elkaar vinden we de beste oplossingen. Bekijk hieronder onze vacatures.

Senior raadsadviseur
22 uur
Lisse
Werkt raadswerk als een magneet op jou? Heb jij hart voor de democratie? En vervul je de verbindende rol tussen gemeenteraad, college, de griffie en de werkorganisatie HLTsamen met verve? Dan ben jij de raadsadviseur die Lisse zoekt!...
Coördinator integraal beheer en projecten buitenruimte
36 uur
Sassenheim

Inspireer jij je collega’s? Sla je zonder aarzelen nieuwe wegen in als antwoord op onze veranderende rol? Beschik jij over strategische denk- en ontwikkelkracht? Dan is dit de baan voor jou!

Stagiair Inkoop
32 uur
Hillegom

Loop jij warm voor data en de inzichten die ze geven? En wil je wel eens in de praktijk ervaren wat je ermee kunt doen? Dan hebben wij na de zomervakantie een mooie stageopdracht voor jou!

Stagiair Beeld en Social Content
32 uur
Lisse

Krijg jij nooit genoeg van het vertellen van mooie verhalen in beeld en tekst? En weet je heel goed hoe je dat op de verschillende media het beste aanpakt? Dan hebben wij na de zomerperiode de perfecte stage voor jou!

Stages
4-36 uur
H, L en T
Ook als stagiair maak je verschil bij HLTsamen. Als kleine organisatie zijn we best dynamisch. Al zeggen we het zelf. Je denkt mee over diverse interessante onderwerpen. Je werkt samen met collega’s uit verschillende vakgebieden....
Ga naar het begin