Vacatures

Een nóg aantrekkelijker Hillegom, Lisse en Teylingen. Daar werken wij iedere dag aan. Onze dorpen zijn groot genoeg voor uitdagende vraagstukken. En klein genoeg om als medewerker écht het verschil te kunnen maken. Wij werken intensief samen met inwoners, ondernemers, verenigingen, bestuurders én collega’s. Met elkaar vinden we de beste oplossingen. Bekijk hieronder onze vacatures.

Klantadviseur Informatiecentrum Telefonie (mogelijk op termijn ook receptie/balie en/of webcare)
24 uur
Lisse

Ben jij een enthousiaste, ambitieuze en daadkrachtige klantadviseur die elke dag weer het verschil maakt? Dan ben jij de klantadviseur die we zoeken!

Beleidsadviseur grondzaken en vastgoed
28-36 uur
Voorhout

Zie jij genoeg kansen voor nóg snellere en gunstigere ontwikkelingen in onze drie gemeenten? En weet je die ook te verzilveren? Ben je toe aan een nieuw avontuur? Dan ontmoeten wij jou graag!

Beleidsadviseur / projectmedewerker
32 - 36
Voorhout

Ben jij een multi-inzetbare beleidsmedewerker en projectmedewerker met de instelling van een pionier? En ben je toe aan een nieuw avontuur? Dan ontmoeten wij jou graag!

Stages
4-36 uur
H, L en T
Ook als stagiair maak je verschil bij HLTsamen. Als kleine organisatie zijn we best dynamisch. Al zeggen we het zelf. Je denkt mee over diverse interessante onderwerpen. Je werkt samen met collega’s uit verschillende vakgebieden....
Ga naar het begin