Domeinadviseur Financiën
32-36 uur
Hillegom

Wie is toch die bevlogen financiële virtuoos met wie het management van ons domein zo wegloopt? En met wie onze wethouder kan lezen en schrijven? Ben jij dat?! 

Projectleider
36 uur
Voorhout

Ben jij een energieke, ondernemende en inspirerende leider en past het ontwikkelen van projecten in co-creatie jou als een op maat gemaakte jas? Dan ben je bij ons op je plek!
 

Adviseur Financiën en P&C
36 uur
Hillegom
Ben jij als geen ander in staat trends en ontwikkelingen te vertalen in beleidsadviezen die relevant zijn voor de praktijk van je klanten? Draai je je hand er niet voor om financiële nota’s, begrotingen, jaarrekeningen of een paragraaf o...

Medewerkers aan het woord

Ik ben Functionaris Gegevensbescherming. Dat doe ik niet alleen voor HLTsamen, maar ook voor de afzonderlijke drie gemeenten en de ISD. Dit maakt mijn functie heel anders dan die van mijn collega’s. Toch voel ik mij prima thuis bij HLTsamen.  Meer..

Ik vind het mooi om te zien dat HLTsamen steeds meer een eigen visie, cultuur en werkwijze krijgt. We willen processen kwalitatief en efficiënt inrichten. Samen met alle collega’s pakken we belangrijke onderwerpen op. Die komen ten goede aan inwoners,
bedrijven, organisaties, de gemeenteraden en de drie colleges.  Meer...

Constance Baauw, Gemeentesecretaris Hillegom/ Directeur HLTsamen

Bij HLTsamen heb ik de kans gekregen om intern over te stappen naar een heel ander vakgebied. Zo maakte ik de stap van financiën naar Informatisering & Automatisering. Met heel veel plezier ga ik nu iedere dag naar mijn werk. Meer...

Sander Koops, Strategisch adviseur I&A

De domeinen en teams stellen zich voor

Domein Bedrijfsvoering

Het Domein Bedrijfsvoering adviseert en ondersteunt de besturen en de andere domeinen. We hebben veel expertise in huis. Of het nu om financiën, communicatie of personeelszaken gaat. Maar ook bij juridische zaken, managementondersteuning, automatisering, informatiebeheer en facilitaire zaken zijn wij de partner. Wij helpen graag!

Domein Buitenruimte

Wie regelt in onze gemeenten het asfalteren van een weg? Het repareren van een brug? Of het versterken van de biodiversiteit? Dat doen wij! Domein Buitenruimte zorgt voor een prettige omgeving om te wonen, te werken en te recreëren. Want de buitenruimte is van iedereen!

Domein Ruimtelijke Ontwikkeling

Hoe richten we onze dorpen in zodat het fijne plekken blijven? Niet alleen om te wonen en te werken. Maar ook om te recreëren en aan het verkeer deel te nemen. Daar houden wij ons bij Ruimtelijke Ontwikkeling dagelijks mee bezig! Wij nemen initiatief en werken plannen uit! 

Domein Maatschappelijke Ontwikkeling

Bij Maatschappelijke Ontwikkeling lopen we warm voor een samenleving, waar iedereen tot zijn recht komt. Elke dag zetten we ons hiervoor in. Met hart en ziel. Zodat alle inwoners van onze gemeenten naar vermogen kunnen deelnemen en bijdragen. Dit doen we samen met inwoners en professionals. 

Domein Strategie en Projecten

Wij werken bevlogen aan vraagstukken uit de samenleving. In onze strategische rol begeleiden we vooral processen die breder georiënteerd zijn. Bijvoorbeeld bij regionale of organisatiebrede projecten. We kijken daarbij actief naar ontwikkelingen om ons heen, zowel binnen als buiten de organisatie. En maken de koppeling daartussen.

Domein Publieksservice

Goede service verlenen zit bij ons in de genen. We helpen graag. En we deinzen er niet voor terug om moeilijke vragen te beantwoorden. Het geeft ons een goed gevoel om écht iets voor inwoners te betekenen.

Ga naar het begin